ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА

От една до много локации, от един охранител до стотици

Енигма Гард предоставя услуги за сигурност на местно или национално ниво, които са напълно съобразени с вашите нужди.

Вашите нужди в сферата на сигурността на първо място

Знаем, че вашата организация е изправена пред уникални предизвикателства в сферата на сигурността, поради което отделяме много време и ресурси за да разберем вашите специфични нужди, преди да разработим план за сигурност. Извършваме цялостна оценка на вашите процедури за сигурност, а крайният резултат е персонализирана програма за сигурност, която е ефективна, адаптивна, прозрачна и рентабилна.

Екип от професионалисти от ваша страна

Нашият екип за управление на сигурността е от подбрани професионалисти с богат опит и на високи позиции в сферата на сигурността в частния и държавния сектор.

При предоставяне на охранителни услуги залагаме на добре мотивирани, системно обучавани и периодично тествани професионалисти.

Персоналът ни на първа линия отговаря не само на всички държавни изисквания за обучение, но също така отговаря на нашите строги стандарти в специализирани области като реагиране на тероризма, CPR, първа помощ, пожарна безопасност, HAZMAT / OSHA, контрол на тълпите и бунтове, взаимодействие с медиите , връзки с обществеността, управление на кризи и други извънредни ситуации.

Ангажимент за качество от първия ден

С Енигма Гард получавате отдаден и ангажиран партньор в осигуряване на качеството и обучение, който ще се фокусира върху вашата програма за сигурност.

Охранителите, назначени за вас, ще бъдат професионалисти, които имат ангажимент към качеството и желание непрекъснато развитие в изпълнението на своите отговорности.

Нашият мениджърски екип ще наблюдава непрекъснато вашата програма за сигурност, за да осигуряваме адаптивност към променящите се рискове за сигурността, както и  че използвате най-модерните и рентабилни услуги.

Свържете се с НАС

TOP