Индустрии, които обслужваме

Подобрена сигурност. Намалена сложност

360° подход към индустриалната сигурност

Защитата на хората и собствеността в индустриални условия е сложна. Ето защо в Енигма Гард ние инвестираме време, за да анализираме изчерпателно вашите нужди за сигурност, като наблягаме на три области: обща сигурност, използвана работна сила и общ инвестиран бюджет. След това можем да предложим препоръки, които повишават сигурността, като същевременно намаляват както разходите, така и необходимата работна сила чрез внимателна комбинация от технологични решения и човешки елемент.

По-добро видеонаблюдение чрез съвременни аналитици

Свързвайки се с вашите камери за видеонаблюдение от нашия Национален Мониторинг Център, ние можем да наблюдаваме вашите съоръжения 24 часа в денонощието / 7 дни в седмицата /365 дни в годината по-ефективно и рентабилно, отколкото само с физическа охрана. Ние внедряваме усъвършенствани видеоаналитици, които могат да бъдат програмирани да следят за специфични движения в или извън вашите съоръжения, да наблюдават конкретни превозни средства или оборудване и да работят еднакво добре денем и нощем.

Физическа охрана за производствени предприятия, складове, терени за оборудване и други места

„Очи в небето, крака на земята“  – Енигма Гард може да осигури цялостен план за защита на всяко съоръжение, като комбинира видеонаблюдение с физическа охрана. Независимо дали става въпрос за патрули с превозно средство или пеша, въоръжени или невъоръжени, статични или мобилни, нашите служители по сигурността работят според вашите протоколи и специфични нужди, а нашите охранители са обучени не само в сигурността, но и в оказване на първа помощ и други умения, полезни в индустриална среда.

По-ефективен надзор и по-добра защита на строителните обекти

Станции за наблюдение на строителни обекти със соларно захранване

Mобилните решения за видеонаблюдение могат да осигурят наблюдение в реално време и защита на всяка строителна площадка. Всеки елемент се захранва от слънчеви панели, окомплектовани с батерии с голям капацитет и разполага с множество дневни и нощни камери и сензори. Служителите за дистанционно наблюдение на Енигма Гард могат лесно да наблюдават вашия обект, да се обръщат към всички нарушители чрез звук на живо и всички кадри се съхраняват в облака за преглед и докладване. Можете да гледате на живо или записани кадри по всяко време от вашия компютър или друго  устройство и дори има персонализираща се опция за запис на интервал от време, която може да покаже напредъка на вашия строителен проект на вашите клиенти.

Динамична охрана: Случайни проверки, които възпират нарушителите

Енигма Гард разполага с патрули за сигурност, които посещават и инспектират вашата строителна площадка по ротационен график през целия ден. Нашите служители могат и да проверяват и докладват за всички забелязани проблеми с поддръжката, аномалии или други проблеми. Ние предоставяме подробни ежедневни отчети, незабавни известия за инциденти и бърза реакция според вашите изисквания.

Физическа охрана, персонализирана според вашите нужди

Имате ли нужда на вашите строителни обекти денонощна охрана? Независимо дали става въпрос за контрол на достъпа до обекта, защита на периметъра или патрулиране на територията на целия обект, ние можем да създадем персонализирана програма за сигурност, която съчетава „очи в небето и обувки на земята“ - уникална комбинация от технология за наблюдение и нашите високо обучени, опитни служители.

Защита на товари, превозни средства и хора с най-новите технологии за сигурност

Нов подход към логистичната сигурност

В логистиката няма универсални решения. Ето защо консултантите по сигурността на Енигма Гард първо анализират изцяло състоянието на  сигурността ви, като наблягат на три области: обща сигурност, използвана работна сила и общ инвестиран бюджет. След това предлагаме препоръки, които повишават сигурността, като същевременно намаляват както разходите, така и необходимата работна сила чрез внимателна комбинация от технология и човешки елемент.

По-добро видеонаблюдение чрез съвременни аналитици

Свързвайки се с вашите камери за видеонаблюдение от нашия Национален Мониторинг Център, ние можем да наблюдаваме вашите съоръжения 24 часа в денонощието / 7 дни в седмицата /365 дни в годината по-ефективно и рентабилно, отколкото само с физическа охрана. Ние внедряваме усъвършенствани видеоаналитици, които могат да бъдат програмирани да следят за специфични движения в или извън вашите съоръжения, да наблюдават конкретни превозни средства или оборудване и намалявайки общите разходи.

Мобилно наблюдение паркинги за камиони и отдалечени местоположения Мобилното звено за наблюдение на Енигма Гард може бързо да осигури мониторинг в реално време и защита на вашите паркинги, складове или други трудни за охрана места. Всеки елемент се захранва от слънчеви панели, окомплектовани с батерии с голям капацитет и разполага с множество дневни и нощни камери и сензори. Служителите за дистанционно наблюдение на Енигма Гард могат лесно да наблюдават вашия обект, да се обръщат към всички нарушители чрез звук на живо, а всички кадри се съхраняват в облака за преглед и докладване.

Решения за сигурност за енергетиката и комуналните услуги

Отдалечените ви местоположения са близо до вас

Независимо дали става въпрос за мобилни клетки, възобновяеми източници или отдалечени съоръжения, Енигма Гард може да ви осигури по-голяма видимост и по-силна защита чрез нашата иновативна технология за видеонаблюдение.

Бързо разполагане на соларни станции за наблюдение

Мобилните решения за видеонаблюдение на Енигма Гард могат да осигурят наблюдение и защита в реално време на всяко съоръжение, независимо колко е отдалечено. Всеки елемент се захранва от слънчеви панели, окомплектовани с батерии с голям капацитет и разполага с множество дневни и нощни камери и сензори. Служителите за дистанционно наблюдение на Енигма Гард могат лесно да наблюдават вашия обект, да се обръщат към всички нарушители чрез звук на живо, а всички кадри се съхраняват в облака за преглед и докладване.

По-бърза и по-акуратна отговор чрез видеоаналитици

Това крадец ли е или елен? Нашият усъвършенстван софтуер за видеоанализ може да го определи бързо и да сигнализира веднага, а нашите служители за видеонаблюдение могат да проверяват почти моментално чрез видео емисия в реално време. Намесата не трябва да отнема часове - аудио съобщение на живо (наречено разговор) често е достатъчно, за да разубеди нарушителите да продължат. Ако това не помогне, видео емисията в реално време помага да насочваме силите за реакция по-точно и по-бързо.

Спокойни обитатели и безопасни сгради

По-добра защита на вашите имоти на по-добра цена

Енигма Гард съчетава технология и мобилни патрули за сигурност, за да помогне за предотвратяване на кражби, вандализъм, други нарушения и инциденти за безопасност при имоти от всякакъв размер. Нашите служители могат да извършват външни и вътрешни инспекции, алармени реакции, ескорт услуги, проверки на целостта и други.

Свързаните системи просто работят по-добре

Несвързаните помежду си системи за сигурност правят управлението на имоти по-трудно. Енигма Гард може да помогне, като проектира нови или подобри настоящите системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа, така че те да са свързани, да работят безпроблемно и да могат да се управляват дистанционно. Лесно можете предоставяте достъп до конкретни сгради, етажи или зони на тези, които трябва да бъдат там, да не допускате нарушители, да имате достъп до отчети и кадри от сигурността на една ръка разстояние, когато имате нужда от тях.

Физическа охрана пред вратата, портата или на друго място

Имате ли нужда от денонощна охрана за вашата сграда или комплекс? Независимо дали става дума за портиер, охранител в кабина или охранител, който патрулира в целия ви имот, ние можем да създадем персонализирана програма за сигурност, която съчетава „очи в небето и обувки на земята“ - уникална комбинация от технология за наблюдение и нашите висококвалифицирани, опитни служители по сигурността.

Безопасни пространства за болници, клиники и други здравни заведения

Системи за сигурност за съвременни здравни организации

Несвързаните системи за сигурност са пречка за ефективността, бюджетите и сигурността. Енигма Гард може да помогне, като проектира нови или подобри настоящите системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа, така че те да са свързани, да работят безпроблемно и да могат да се управляват дистанционно. Лесно можете предоставяте достъп до конкретни сгради, етажи или зони на тези, които трябва да бъдат там, да не допускате нарушители, да имате достъп до отчети и кадри от сигурността на една ръка разстояние, когато имате нужда от тях.

Охранители за едно или много здравни заведения

Въоръжените или невъоръжените охранители, които имат специализирано обучение за осигуряване на болници и други здравни заведения, са нашата специалност. Нашите охранители не са просто обучени, а са подбрани поради способността им да работят в стресова среда, като същевременно проявяват състрадание и грижа. Също така сме специализирани във внедряването на програми за сигурност за множество местоположения, което ви помага да имате по-добра последователност, по-висока ефективност и по-висока обща сигурност в цялата ви организация.

Цялостен подход към сигурността

Обезпечаването на сигурността на здравни заведения може да бъде сложно. Ето защо консултантите по сигурността на Енигма Гард първо анализират изцяло състоянието на  сигурността ви, като наблягат на три области: обща сигурност, използвана работна сила и общ инвестиран бюджет. След това предлагаме препоръки, които повишават сигурността, като същевременно намаляват както разходите, така и необходимата работна сила чрез внимателна комбинация от технология и човешки елемент.

Телекомуникации

Банки

Държавни учреждения

Търговия на дребно

Свържете се с НАС

TOP