Сигнално охранителна техника (СОТ)

 

Продукти на AJAX

Видеоклип AJAX

Продукти на Trikdis

Продукти на Honeywell

 

AJAX

AJAX е иновативна, бързоразвиваща се компания с главен офис в USA, и оперативен отдел от 120 човека (R&D, Enginnering, QA, IT, производство, маркетинг и продажби) ситуиран в Киев, Украйна. Компанията произвежда професионална охранителни продукти от 2011г., отличаващи се с елегантен дизайн и отлично качество. Водещото предимство на компанията е комбинацията от инженерни иновации, собствен ноу–хау и технологичен дизайн.

Продуктовата гама на AJAX включва безжичен СОТ: Хъбове, PIR Детектори, Комбинирани Детектори, Акустични датчици, Магнитни контакти, Клавиатури, Сирени, Пожарни датчици, Външни и Вътрешни сирени, Дистанционни, Детектори за наводнения, и др.

 

TRIKDIS

UAB Trikdis, Литва, е създадена през 1996г. като съвместна инициатива на учени от технологичния университет в Каунас и една от най-големите литовски охранителни фирми "Юнгтис". Компанията се развива успешно ипредлага продуктите си в повече от 50 страни. От момента на създаването си, една от основните цели на компанията е да разработва надеждни и бързи за инсталация алармени комуникатори, които да помагат на секюрити компанийте да се развиват.

 

HONEYWELL

Honeywell International, Inc. Компания, която произвежда различни търговски и потребителски продукти и аерокосмически системи, предоставя инженерингови услуги за голямо разнообразие от клиенти – от частни потребители до големи корпорации и правителства.

Honeywell е компания, включена в числото на първите 100 от Fortune 1000. С приблизително 122 000 служители по целия свят, включително повече от 19 000 инженери и учени, с непреодолим фокус върху качеството, доставката, стойността и технологията във всичко, което предлагат.

 • Адрес
  гр. София, п.к. 1510
  жк. Хаджи Димитър 
  ул. Теофил Ганев 5Б


   
 • Телефон
  (0700) 17 160
  (02) 419 77 77
 • Факс
  (02) 419 77 47
 • Мобилен
  0892 218 567