Southwest Microwave

През 1971 г. Southwest Microwave представя първият в света търговски бисазионен микровълнов датчик. Днес широката гама от доказани на място сензорни технологии предлагат несравнима защита срещу неразрешен достъп до сайта и са международно признати за осигуряване на прецизно и незабавно откриване на периметърни смущения в приложения, чувствителни към сигурността, и тежки външни обкръжения. 70 000 системи за откриване на микровълнови системи в Югозападна Европа в 100 държави сега надеждно осигуряват широкообхватни съоръжения - от правителствени и военни инсталации до критични комунални услуги, индустриални и корпоративни кампуси, поправителни институции, транспортни центрове и ВИП жилища.

Мисията на Southwest Microwave е да предостави водещи в индустрията ресурси за проектиране на системата, водещи технологични опции и несравними инструменти за поддръжка на клиенти, за да осигури надеждни дългосрочни решения за откриване на периметъра за предизвикателствата, свързани с инфраструктурата, активите и защитата на персонала на глобалната ни клиентска база.

Изключителността на продуктите отразява само един от компонентите на ангажимента на клиентите на "Югозападен Микровълнов". Предоставяне на грижа за клиентите от световна класа се подкрепя от широки възможности за техническо обслужване, включително услуги за проектиране и пускане в експлоатация на системата, всеобхватни програми за обучение и отзивчива техническа поддръжка. Чрез предоставяне на доказани технологии и широкообхватни услуги с добавена стойност, Southwest Microwave предлага, солидна основа за дългосрочни интегрирани решения за сигурност по периметъра.

Продукти на SOUTHWEST MICROWAVE

 • Адрес
  гр. София, п.к. 1510
  жк. Хаджи Димитър 
  ул. Теофил Ганев 5Б


   
 • Телефон
  (0700) 17 160
  (02) 419 77 77
 • Факс
  (02) 419 77 47
 • Мобилен
  0892 218 567