MagShoe™ 3G Серия – Последният метал детектор от семейството Обути-Обувки Метал Детектори на IDO Security.

MagShoe™ метал детекторите се използват по цял свят, където се изисква строг контрол за внасянето на оръжия и други метални предмети.

 

Нашите детектори използват най-съвременни сензори и алгоритми за откриване на оръжия и други контролирани метални изделия, внасяни в или изнасяни от подсигурена среда, като например държавни учреждения, стадиони, летища, затвори, монетни дворове и др. Чрез предоставяне на точни измервания MagShoe™ решенията запазват ниско ниво на фалшиви аларми, като междувременно откриват оръжия, части от оръжия, ножове и метални предмети, скрити в обувките и долната част на тялото и в същото време игнорират метала, който обикновено се намира в обувките, като токчета, ципове, орнаментии т.н. Това поддържа броя на необходимите ръчни проверки на минимум, като фокусът остава върху реалната заплаха.

Най-новите модели от MagShoe™3G серията разполагат с подобрени сензори и алгоритми за откриване, по-голям обхват на детекция, вграден LED дисплеи за резултатите от сканирането и потребителска информация, с възможност да се свържат с MagShoe™ Централизирана Мрежова Система за Управление и Контрол – NMC-3.

Използването на NMC-3 софтуерна система позволява мониторинг и контрол в реално време от централната дистанционно място на всички разположени MagShoe™ устройства.

3G/2 моделът всъщност е предшественик на доказалия се и широко използван MagShoe ™ модел 2.72, вече инсталиран на много места по света и използван в различни приложения, в областта на пазарите на продукти както за Националната Сигурност, така и за Предотвратяване на Загуби.

MagShoe™ системи са монтирани в Парламенти и други Правителствени сгради, Затвори, Круизни кораби, Спортни Стадиони, Жилищни комплекси, Монетни дворове, Бижутерски фабрики и тн.

3G/2 моделът предлага подобрени настройки на детекция и чувствителност, за да се съобрази с уникалните изисквания за детекция на пазара на Националната сигурност (т.е. откриване на взривни капсули или други устройства за детонация, малки амуниции, електрически жици и др.) и на пазара за Предотвратяване на Загуби (т.е.предотвратяване на кражби на малки метални предмети като монети, електронни части и други ценни метални предмети). Като опция се предлага система с фиксиран предпазен парапет, която осигурява безопасно и лесно използване.

MagShoe™3G Серията

Напълно автоматично и безотказно действие, изискващо минимално обучение и надзор
Игнориране на металните компоненти в обувките
Значително намалява броя на проверките на обувки ръчно или с ренген
Сканирането отнема само няколко секунди, което увеличава скоростта на пътникопотока
Две нива на защитени с парола потребителски разрешения намаляват вероятността от човешка грешка или злонамерено прекъсване
Вградено събиране и анализ на статистически данни с опции за сваляне
Възможност за свързване с Мрежова Система за Дистанционно Управление & Контрол (NMC-3) през локална Ethernet мрежа
Устойчивост на магнитно влияние за гъвкаво разполагане сред съществуващото оборудване и инфраструктура
Сертифицирани като напълно безопасни за хора с пейсмейкъри и бременни жени; използва нейонизиращи и безвредни нискочестотните електромагнитни полета

MagShoe™3G/2 Характеристики:

Височина на детекция 20 см (7.9") от подметката
Подобрен алгоритъм за чувствително откриване на малки предмети
Време за бързо сканиране – около 2 секунди на проверка
Ниско ниво на фалшиви аларми
Предварително конфигурирани прагови нива, в съответствие с нуждите и желанието
Опция за ръчна настройка на прага, за да съответства на местните закони и разпоредби, както и за целите на обучението
Резервна батерия с аудио/визуална индикация за аварийно използване, т.е. по време на спиране на тока, или при използването на временно място
Не се изисква специално обучение, прост и лесен за използване
Лек и преносим, ​​лесно се пренася и инсталира в рамките на няколко минути
Малък отпечатък, лесен за интегриране в съществуващите операции на пунктовете за проверка
Необходима малко поддръжка

 • Адрес
  гр. София, п.к. 1510
  жк. Хаджи Димитър 
  ул. Теофил Ганев 5Б


   
 • Телефон
  (0700) 17 160
  (02) 419 77 77
 • Факс
  (02) 419 77 47
 • Мобилен
  0892 218 567