Новини

ШЛЮЗОВИ КАБИНИ В СГРАДАТА НА БНБ - СЛУЖЕБЕН ВХОД

Енигма ГАРД спечели и изпълни Обществена поръчка за ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ФИЗИЧЕСКА ЗАЩИТА (ШЛЮЗОВИ КАБИНИ) НА СЛУЖЕБНИЯ ВХОД НА СГРАДАТА НА БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА в гр. СОФИЯ, пл. „КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР I.”

 

F 

 

VIVACOM TECH HALL – ново пространство за технологични иновации

03.04.2019 г., София. Енигма ГАРД, като основен партньор на VIVACOM участва в Иновативна лаборатория за представяне и тестване на интелигентни решения в реална среда – това е новото пространство, с което VIVACOM прави технологиите още по-достъпни. „VIVACOM TECH HALL е крачка напред в развитието не само на VIVACOM, но и на цялата екосистема, която създава иновации и умни решения.“

На откриването на технологичната лаборатория в кв. „Младост“ 1 бяха демонстрирани smart услуги, които VIVACOM предоставя на своите клиенти - видеонаблюдение, умно паркиране, измерване на качеството на въздуха, дистанционно отчитане на потреблението на електричество и вода, умно сметосъбиране и за умно селско стопанство. Те са базирани на LoRa мрежата за свързване на много на брой устройства, която VIVACOM единствен от българските оператори изгражда и предоставя на клиентите си. Тя е една от възможните технологии, които са в основата на Интернет на нещата.

  ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Модулът за лицево разпознаване разпознава лица в обзора на камерата и ги сравнява със снимки в базата данни; принтира снимки на разпознати лица, може да ги съхранява като BMP или JPEG файлове; търси в базата данни; прехвърля снимки към видео източника, използван за разпознаване на лицето; автоматично идентифицира хора чрез преглед на снимки за сходство. Умното приложение брои и анализира човекопотока в сградата, поведението на посетителите, разпознава и сравнява регистрационни номера на автомобили в реално време. Осъществява се в партньорство с Енигма Гард.

  F  SECOND 

   

Участие на Енигма ГАРД в Секюрити Експо 2015

Енигма ГАРД бе един от главните изложители на тазгодишното специализирано изложение за сигурност и охрана Security Expo 2015, провело се в Интер Експо Център от 25-28 Март 2015.

Компанията представи свойте партньори:

 • IDIS,

Лидер в областта на IP Видео решенията. High Definition (HD) CCTV ,  DirectIP™ technology - Всичко от един производител.

 • RIVA,

Иновативен Софтуер за Видео анализ: Privendo, с приложение в маркетинга и продажбите; Пълна гама IP  камери с вградени „onboard“ видео-аналитични функции  (VCA). 

 • TRIKDIS,

Система за мониторинг на алармени сигнали чрез Radio, GSM и Internet (Ethernet).

 

F  SECOND 
 THIRD  FOURTH

 

 

Пожар във Фриго

На 27 март 2010 г. пожар избухна в един от хладилните складове на филиал на Bell - Frigo St. Johann AG в Базел. За щастие, пострадали няма.

Мол Галерия Пловдив

Енигма Секюрити Груп е главен изпълнител на Системата за видеонаблюдение, Пожароизвестителната система, Оповестителната система, Паркинг системата, интернет мрежата, телекомуникационната и кабелната телевизионна система в Мол Галерия Пловдив.

Мол София

Енигма Секюрити е избрана за главен подизпълнител на проекта Mall of Sofiа след провеждане на търг за изпълнител на най-големия търговски, развлекателен и бизнес център у нас.

 • Адрес
  гр. София, п.к. 1510
  жк. Хаджи Димитър 
  ул. Теофил Ганев 5Б


   
 • Телефон
  (0700) 17 160
  (02) 419 77 77
 • Факс
  (02) 419 77 47
 • Мобилен
  0892 218 567